Ock

Okulumuz 5-D sınıfı öğrencileri, sınıf rehber öğretmenleri Rumeysa Torun ile birlikte sınav haftası sonrası sinema etkinliği gerçekleştirdiler.

Ock

12-D sınıfı öğrencimiz Şevval Aktaş Boks Genç Kadınlar Konya Şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

9 OCAK SALI PROGRAMIMIZ

07.00 sabah Namazı ile başladı.

07.10 Kahvaltı

7.30 Solidworks kursu

08.20-09.50 Sedat Hoca ile ders

9.50 11.30 Atabey Hoca ile ders

11.30 öğlen yemeği

12.10 / 14.50 BT sınıfları öğrendiklerini tekrar

14.50 / 15.50 Hidayet Hoca ile Kitap tahlili sohbet  ve serbest zaman

16.00 18.00 Düzce Fen ve Teknoloji öğrencileriyle birlikte eğitim

18.00 akşam yemeği

19.00 tasarım kursları ile devam ediyor.

Ock

Filistin Temalı Atölyelerimizin ilki olan "Sulu Boya Atölyesi"nde öğrencilerimiz kendi sectikleri desenler ile kendi ayraclarını tasarlayıp boyadılar. Öğrencilerimize eşlik eden Atölye Hümay ekibine teşekkür ediyoruz.

Ock

Rehberlik Servisimiz tarafından 12.sınıflarımıza "MSÜ Bilgilendirme Semineri" yapıldı.

Ock

Rehberlik Servisimiz tarafından yürütülen Ebeveyn Okumaları projesinde ilk kitap tahlili gerçekleştirildi. Yaşam Dersleri adlı kitabı okuyan veliler, altını çizdikleri satırları paylaşarak oldukça etkili ve verimli bir tahlil programı gerçekleştirdiler.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin Teknofest hazırlık faaliyetleri kapsamında Düzce Fen ve Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesinde Teknoloji Kampı 1. günü tamamlandı. Eğitimlerden sonra meslek dersler öğretmenimiz Hidayet Şahin'in sohbeti ile günü tamamladık

Ock

Okulumuz öğrencilerinin Teknofest hazırlık faaliyetleri kapsamında 07-19 Ocak 2024 tarihleri arasında Düzce Fen ve Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesinde 15 günlük Teknoloji Kampı okul tanıtımı ile başlamıştır.

Ock

Okulumuz "Haydi Bil Bakalım" yarışmasında Karatay ilçesinde üçüncü oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

"Okur Yazar Buluşması" kapsamında yazar Şule Taşkıran Kala'yı ağırlıyoruz.

Ock

"Okur Yazar Buluşması" kapsamında yazar Yunus Meşe'yi ağırlıyoruz.

Ock

Her hafta Cumartesi devam eden Merkez Gençlik etkinliklerimizde bu hafta Ahşap Boyama Atölyesi düzenledik. Öğrencilerimiz el becerilerini geliştirip, klasik sanatlar konusunda bilgi sahibi oldular. Ahşap çerçeveleri boyayıp desenler yapıştırıp süslemeler yaptılar. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

15 günlük "Teknoloji Kampı"na katılmak üzere öğrencilerimizi Düzce'ye uğurladık.

Ock

Okulumuz 10/C sınıfı öğrencileri yorucu sınav dönemi sonrasında coğrafya öğretmenleri Sabriye Hatice Esen ile "Barsisa" tiyatro oyununu izleyerek eğlenceli vakit geçirdiler.

Ock

Okulumuz 7.sınıf kız öğrencilerimiz Konya Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Mavi Kuş" isimli tiyatro oyununu öğretmenleriyle birlikte izlediler. Etkinliği organize eden  öğretmenlerimiz Cahit Bayındır, Şule Işıklar, Fatma Koçak, Esma Şafak ve İlknur Doğru'ya teşekkür ederiz.