Şbt

Okulumuz Hüsni Hat bölümü öğrencilerinden Şevval ÇUHADAR "Nevbahar", Tuğba KÜÇÜKÇEKİÇ "Gülcihan", Zeynep Ümame CERAN "Döngü", Ervanur SARIBABIÇCI "Yekpare" ve İpar ORHUN "Öçel" isimli eserleriyle MÜSDAV ITRİ KÜLTÜR SANAT PROJESİ 2024 Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Yarışmasında segileme ödülü kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik eder başarılarının devamını dileriz.19:50

Şbt

Konya Gençlik Merkezinden Gençlik Lideri Bahar Bozkurt Hanım tarafından öğrencilerimize Deneyap Atölyeleri ve Teknofest ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Şbt

11.sınıf öğrencilerimize yönelik YKS hazırlık sürecinin planlaması ve DYK hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.edited 11:38

Şbt

Okulumuz 5-D sınıfı öğrencileri, rehber öğretmenleri eşliğinde anneleriyle anne-kız kahvaltısı etkinliğinde buluştular. Annelerin birbirlerini daha iyi tanıdığı, samimi bir ortamda gerçekleşen program, yeni dostluklar kurulması temennileriyle son buldu.

Şbt

Kimya öğretmenimiz Esma Kartal ve Fizik öğretmenimiz Merve Uzer,okulumuz 11-B sınıfı öğrenci ve velilerini evlerinde ziyaret ederek, okul başarısı ile YKS hazırlık süreci hakkında değerlendirmeler yaptılar.

Şbt

Din Öğretim Genel Müdürlüğünün 5-6 ve 7.sınıflar için tüm Türkiye’de eş zamanlı gerçekleştirdiği İngilizce 1. dönem kazanım değerlendirme sınavı okulumuzda da titizlikle uygulanmıştır. İdarecilerimize, İngilizce zümresine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.