Ock

Okulumuz 7. sınıf kız öğrencileri arasında kendi içlerinde İngilizce dersinde en iyi sonuca sahip olanlar ile eğlencesi bol bir motivasyon etkinliği gerçekleştirdik. Başarı gösteren öğrencilerimize ve etkinliği organize eden İngilizce Öğretmenimiz Fatma KOÇAK’a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizle el emeği ürünleri geliştirmeye devam ediliyor. Her ay yaptığımız el emeği atölyelerimizde 7/F sınıfı ile Ahşap Boyama Atölyesi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz kendilerine özel tepsiler boyadılar, süslemeleri yaptılar, keyifli vakit geçirdiler. Etkinliğimizde emeği geçen Hümeyra Öztürk ve İlknur Doğru hocalarımıza, emeği geçen öğrencilerimize ve desteklerinden dolayı velilerimize teşekkür ederiz

Fizik Öğretmenimiz Merve Uzer eşliğinde 10 A sınıfı Necip Fazıl Kısakürek' in eseri olan "Bir adam Yaratmak" adlı tiyatro oyununa gittiler.

Okul tanıtımlarımız devam ediyor. Bugün Rehberlik Servisimiz tarafından İzzet Bezirci İlkokulu velilerine ortaokul birimimiz ve şubatta yapılacak olan öğrenci seçme sınavımız hakkında bilgilendirme yapıldı.

Okulumuz Spor Kulübünün düzenlediği "Vuslat 750 Sınıflar Arası Liseli Erkekler Futbol Turnuvası" çekişmeli ve keyifli bir şekilde 10-M sınıfının şampiyonluğuyla sona ermiştir. Şampiyon sınıfımızı kutluyoruz.

18 Aralık Dünya Arapça Günü dolayısıyla okulumuz Arapça öğretmenleri Süleyman Gür, Ömer Faruk Sezer ve Mehmet Beşir Bulut tarafından 10. Sınıflar arası Arapça Bilgi Yarışması düzenlenmiştir. Üçer yarışmacı ile sınıflar temsil edilmiştir.

Kıyasıya geçen 20 soruluk yarışma sonucunda 10 A, 10 B ve 10 S sınıfları eşit puan almışlar ve 5 soruluk yedek soru sonucunda 10 A sınıfından Fatma Çolak, Hatice Kübra Koyuncu ve Betül Berra Bulamaz adlı öğrencilerimiz birinciliği elde etmişlerdir.

İkinciliği ise 10 B sınıfından Azra Bağcı, Ebrar Toy ve Zehra Sena Demirel adlı öğrencilerimiz elde etmiştir.

Üçüncülüğü ise 10 S sınıfından Zehra Arslan, Ebrar Demirel ve Beyza Göç adlı öğrencilerimiz elde etmişlerdir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ayrıca Hazırlık sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu program kapsamında Kur'an dinletisi, günün anlam ve önemini belirten konuşma, hadis dinletisi, şiir dinletisi, drama etkinliği, şarkı dinletisi yapılmıştır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

“Haydi Bil Bakalım” bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri yarı finali geçerek finalde yarışmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve başta yarışma sorumlusu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hasan Bayraktar olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, darısı ilçe birinciliği diyoruz.

12.sınıf öğrencilerimizle Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde başlayan Üniversite Tanıtım Gezimiz, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphane Ziyareti ile devam etti. Sonrasında 2022 mezunlarımızdan Odtü İngilizce Öğretmenliği 1.sınıf öğrencisi Meryem Kablan'ın rehberliğinde Odtü Kampüs Turu gerçekleştirildi. Ankara gezimiz Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'ninde İlim Yayma Eğitim derneğini  akşam yemeği ikramı ile sona erdi. Öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize, mezun öğrencimiz Meryem'e ve organizasyonda emeği geçen idaremize teşekkür ederiz.

Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi 1. Dönem 2. Yazılı Sınav Tarihleri İçin Tıklayınız.

8. sınıf öğrencilerimizle sosyal etkinlik kapsamında epoksi çalışması yaptık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından yürütülen "Yaşasın Kitap Atölyem" projesi kapsamında 5.sınıflar arasında düzenlenen kitap okuma sınavında dereceye giren öğrencilere ödülleri yapılan törenle verildi.

Hazırlık Sınıfı öğrencilerimizle Ankara Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ve Millet Camisi gezisi yapıldı. Ayrıca öğrencilerimizle Hacı Bayram-ı Veli camii ziyareti yapıldı. Öğrencilerimiz Hacı Bayram çevresindeki tarihi Ankara evlerini ve çarşısını gezdiler.

"Şeb-i Arus Etkinlikleri" kapsamında İRFA Kültür Sanat Merkezinde bugün son konserimizi verdik. Öğrencilerimizi ve müzik öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri kapsamında düzenlenen yarışmada "Bluetooth Sistemiyle Kapı Kilidi Açma" projesiyle Elektronik Proglamlama ve Nesnelerin İnterneti (EPNİ) dalında 6-A sınıfı öğrencimiz Abdullah Tayyib ÖZER, "Konya En İyi Tasarım" ödülü almıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

KONYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJE ORTAOKULU 1. DÖNEM 2. ORTAK YAZILI SINAV TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.