Nis

İtikaf 1445 programımızı sonlandırdık hamdolsun. 7 ve 8. sınıf düzeyinde yaklaşık 90 öğrencimiz bu yıl programımıza dahil oldu. Erkek öğrencilerimiz ile Selçuk Üni. Camiinde, kız öğrencilerimizle AKED binasında programımızı gerçekleştirdik. Ana teması "An'ın Kıymeti" olan programımızda çok kıymetli vakitler geçirdik.

Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan, destek veren, ziyaret eden, ikramda bulunan tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İtikafta görev alan, emek veren İbrahim Okuyan, Fatma Koçak, İlknur Doğru, Esma Şafak, Gökhan Böge ve Mustafa Çelik'e teşekkür ediyoruz.

Nis

Bosna Hersek'e İngilizce Yaz Okuluna gidiyoruz.

Nis

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen "Ramazan" konulu şiir yarışmasında 6-C sınıfından Neriman MITIR ve 7-D sınıfından Nazende Aleyna TOKÖZ birinci olmuştur. Ödüllerini Ahmet ALTIKULAÇ hocamız takdim ettiler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nün anlam ve  önemini kavratmak üzere Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda ilçe birincisi olan okulumuz 5-B sınıfı öğrencilerinden  Muhammed Anıl AYGÖRDÜ,  Konya Valisi Vahdettin ÖZKAN'dan ödülünü aldı.

Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda düzenlenen programa; Valimiz Vahdettin ÖZKAN, Karatay Kaymakamı Cengiz AYHAN, İl Milli Eğitim Müdürü Murat YİĞİT, okul müdürümüz Süleyman EŞİT, müdür yardımcımız Ertan KURAR katıldı.

Öğrencimizi, öğrencimizin ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt