eTwinning Projeleri

Nis

Sorun Çözme Becerisini geliştirmeye yönelik oluşturulan rehberlik alanındaki etwinning projesi Başka Başka  faaliyetlerine devam ediyor.

May

Nis

Okulumuz İçin Sınıflarımız El Ele Projemiz

Haz

Hepimiz Yoldayız Projemizin Seçme Foto Slaytları

Haz

Hepimiz Yoldayız Konulu E-Twining Projesi Kapsamında Okunan Trafik Konulu Cuma Hutbesi

May

Trafik kültürünün ve bilincinin gelişmesi, toplumumuza yerleşmesini sağlamak için okulumuz Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Okul Müdürümüz Sadrettin Başkürkçü ve Trafik ve İlk Yardım dersi öğretmenimiz Mehmet Uçar ''Hepimiz Yoldayız'' adlı eTwinning projesini yürütüyorlar. E-Twinning Proje Koordinatörü Trafik ve ilk yardım dersi öğretmeniz Mehmet Uçar'ın ve proje ekibimizin hazırladığı "Hepimiz Yoldayız' adlı projemizle öğrenci ve velilerimizi eğitmek için etkinlikler yapıyoruz. Projemizde asıl temamız Müslümanların trafikte kul hakkına riayet etmelerinin önemi üzerinde durmaktayız. Projemizin sonunda öğrencilerimizin yaptığı trafikle ilgili resim ve afişleri sergileyerek ve 'Emniyet Kemeri Simulasyon '' gösterisi ile projemizi bitireceğiz.