KONYA / KARATAY - Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi

MSRMUN'24 KONGRESİ

Okulumuz öğrencileri ( Elif Sümeyye Büyüktazeler, Hatice Kübra Korkmaz, Feyza Geçer ve Elif Aygün) & Hazırlık Bölümü Koordinatörümüz Abdulkerim AYHAN ve Öğrencilerimizi organizasyona hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Necmettin Zanrani ile birlikte Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde , Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu organizasyonuyla 9-11 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen MSRMUN'24 kongresine katılmışlardır.

Öğrencilerimiz 3 gün boyunca süren etkinlikte oluşturulan 3 komitede Gazze sorunu, Hayvan hakları ve Çocuk hakları konularında Birleşmiş Milletler konferansı similasyonu şeklinde ingilizce sunumlar gerçekleştirerek İngilizce yeterliliklerine katkı sağlamakla kalmayıp dünya sorunlarına çözüm önerileri de sunmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

15-02-2024

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 10:08 - Görüntülenme: 93