Ağu

Okulumuzdan yolu geçen, memur, öğretmen, idareci ve tüm personel 1. vefa buluşmalarının ilki bugün okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi. Okulumuz bahçesinde bir araya gelen hocalarımız eski günleri yad ederek hasret giderdiler, ve 26.08.2020 Çarşamba günü saat 14:00 te yeniden daha kalabalık bir şekilde tekrar buluşmak üzere sözleşerek okulumuzdan ayrıldılar, programda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ağu

2019 ÖSYM YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Tem

1984 yılında okulumuzda stajer öğretmen olarak göreve başlayan ve 35 yıl boyunca, öğretmen, müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı ve okul müdürü olarak görev yapan Hüseyin Avni ERDEMİR 19.07.2019 cuma günü emekli oldu.

Okulumuz KONYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ Türk Dili Ve Edebiyatı Zümresi Öğretmenlerimizle Birlikte Hayata Geçirdiğimiz, “TYT” VE “AYT” Sınavlarına Girecek Olan 12.Sınıf Öğrencilerimize de Sınav da Katkısı Olsun Düşüncesiyle Hazırlatılarak  Uygulanan “DEYİMLERİMİZ ANLAMLARINI ARIYOR” Projesini Hayata Geçirdik, Mutluyuz.

Kas

Okulumuz öğrencileri, Kılıçaslan Meydanında, Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Acil Durum AFAD Simülasyon Tırı tanıtımı ve vatandaşları bilgilendirme etkinliğine katıldılar. Programa ayrıca; Sayın Konya Valimiz Cüneyit Orhan TOPRAK, Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Kamil SAĞLAM, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yıldız TOSUN, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Ekm

''Hepimiz Yoldayız - Trafikte Kul Hakkı ve Emniyet Kemeri" Konulu Resim Sergimiz Kültür parkta Açıldı.