Uluslararası e-Twinning Projemiz Başlıyor!

"OKULUMDA WEB 2.0 VE YAPAY ZEKA"

Okulumuz Coğrafya öğretmeni Sabriye Hatice Esen'in yürütücülüğünde 11-D ve 10-C sınıfı öğrencilerinden oluşan 6 kişilik bir grup yapay zeka ve web 2.0 araçlarını tanımak ve eğitimde etkin kullanımını sağlamak amacıyla 2 ülkeden 5 okul, 8 öğretmen ve 40 öğrenci; 12 web 2.0 aracı ve 12 yapay zeka aracı ile 30 etkileşimli  etkinlik tamamlayacak.

Projemizin Özeti:

Web 2.0 ve Yapay Zeka  kullanıcılarında içerik geliştirebildiği, birbirleriyle işbirliği yapabildiği, kullanıcılar arasında bilgi ve fikir alışverişini destekleyen ikinci kuşak web platformu olarak tanımlanmaktadır. Öğrencilerimizin yoğun kullandığı teknoloji aletleri ile bu kavram farkında olmadan insanların hayatına girmiştir. Eğitim ve öğretim faaliyetleri de bunun dışında kalamaz. Bizim projemizin ana amacı bu ihtiyaca uygun olarak Web 2.0 ve Yapay Zeka  Araçları ile ders etkinlikleri oluşturmaktır.

23-02-2024

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 12:19 - Görüntülenme: 130