PSİKOMEDYA(PSYCHOMEDIA)

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık hizmetlerinin ana hedeflerinden olan "Psikolojik Sağlamlık" ve 21. yüzyıl becerileri bu projede bir araya geliyor.

Okul Psikolojik Danışmanı Ebrar YILMAZ'ın kurup koordine ettiği bu etwinning projesinde 9. sınıf öğrencilerinden gönüllü bir ekip çalışacak.

PsikoMedya: Psikolojik Sağlamlık konusunu içerik olarak alıp, araç olarak web2.0 araçlarını öğretmeyi hedefleyen bir proje.Öğrenciyi aktif tutmak, online ortamda, dijital dünyada faydalı işler yapabilmek, insanlardaki psikolojik sağlamlığa dair farkındalıkları artırabilmek en önemli amaçları...

Proje boyunca Türkiye'den 7 ortak okul ve Gürcistan'dan bir ortak okul bizimle birlikte çalışacak ve işbirliği ile ürünler ortaya konacak.

27-12-2020

Yayın: 27.12.2020 - Güncelleme: 27.12.2020 09:43 - Görüntülenme: 437