KONYA / KARATAY - Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Rehberlik Servisi

Ock

Rehberlik Servisimiz tarafından Ortaokul ogrencilerimiz icin yariyil tatilini verimli ve dolu dolu gecirebilmelerini saglayacak cok guzel bir tatil programi hazirlandi. Bu program kapsaminda farkli alanlarda online atolyelerle; bazen baska sehirlerden baska okullardan ogretmenler bazen bizim ogretmenlerimiz evlerimize konuk olacak, bazen de okulumuzdan mezun olmus olan ve farkli alanlarda calisan kisiler ogrencilerimizle bir araya gelecek.

Ayrica bu program dahilinde velilerimiz icin de psikolog seminerleri olacak. Atolyeler ve seminerler zoom uzerinden gerceklestirelecek olup ayrintili bilgiler daha sonra paylasilacaktir.

Ock

PsikoMedya eTwinning Projemiz güzel bir webinara öncülük etti. Konya eTwinning Koordinatörü Özkan Seyrek Öğretmenimiz ve eTwinner öğretmen Merve Kapcı davetlimizdi.

Ock

2021-2022 yılı için Seçmeli Dersler ve Alan Seçimleri ile ilgili 10.-11.sınıflara yönelik bilgilendirme semineri yapıldı.