2 Countries 1 Language

Slovakya ve Türkiyeden 2 ortakla yaptığımız projemiz 11-12 yaş arası çocukları kapsamaktadır. 5-F sınıfı öğrencileriyle katıldığımız bu projede farklı etkinliklere yer verdik. İlk başta mektuplaşmayla başladığımız projemize sonrasında çocukların daha aktif olabilecekleri hem dil becerilerini geliştirmek hem de konuşmaya engel özgüvensizliklerini kırmak, farklı bir kültür tanımak, yabancı arkadaşlar edinmek gibi birçok şey hedefledik. Karışık takımlar oluşturarak her bir takımın ülkelerle ilgili soruların olduğu bir online oyun hazırlamaları ve bu sayede konuşma becerilerini geliştirmeyi amaçladık.Son olarak yazma becerilerini geliştirebilmeleri için bir bölümünü bizim bir bölümünü Slovakyalı öğrencilerin yazdığı toplamda 6 bölümden oluşan bir tane e-book yazdık.Bu projede,çocukların 4 becerisini geliştirmelerini ve bunu yaparken bilgisayar kullanımlarını da geliştirmelerini hedefledik.

Yayın: 22.04.2022 - Güncelleme: 23.04.2022 00:01 - Görüntülenme: 215