Ekm

İmam hatip liseli öğrenciler olarak bir imam hatiplinin uluslararası platformdaki başarısından gurur duyduk.

Mazlumun yanındayız.

Ekm

Filistin'deki mazlumların acısını yüreğimizde hissediyoruz.

May

Türkçe zümresi olarak edebiyat, çocuk ve gençlik kategorilerinde eserleri olan yazar Meryem Uçar'ı öğrencilerimizle buluşturuyoruz. 'Özgürlük ve Adalet Savaşçısı Aliya' adlı kitabıyla birlikte Aliya İzzetbegovic'i bizlere anlatacak olan yazar 10 Mayıs Çarşamba saat 10.30'da bizlerle olacak.

Ekm

Psikoterapist Dr. Fatma Canan Güllü Hanımefendi ile gerçekleştireceğimiz Ebeveyn Buluşmaları nın ilk oturumu 10 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de başlıyor.

Programımız ayda bir olmak üzere toplamda 9 oturumda gerçekleşecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Eyl

07.01.2022 tarihli MEB Talim Terbiye Kurul Kararına göre belirlenen İmam Hatip Liseleri Kur'an-ı Kerim Dersi Yeni Müfredatına göre hazırlanan  ezber ve yüzüne okunacak sureler listesini aşağıdan indirebilirsiniz.