eTwinning Projeleri

Projemizin şiir çalışmasını işbirliği ile tamamladık.

Şbt

E-twinning kapsamında yürütülen 'Smart Life' projemizin Dijital  güvenlik konulu çalışmasında öğrencilerimiz Pixton uygulaması kullanarak oluşturdukları tasarımlarla projemizin dergi çalışmasına katkıda bulunmuş ve sertifika almaya hak kazanmışlardır. Bu süreçte özenli çalışmalarıyla projeye destek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

"We Are Here With Our Values" isimli e-twinning projemiz İngilizce Öğretmeni Ayşegül KANTAR ve Bilişim Teknoloji Öğretmeni Hümeyra ÖZTÜRK'ün koordinatörlüğünde farklı ülkelerin de katılımıyla, tüm hızıyla devam ediyor. Projemizde yer alan empati konusunu ""Hz. Mevlana'nın Yedi Öğüdü" ile zenginleştirerek tamamladık.

Şbt

Uluslararası e-Twinning Projemiz Başlıyor!

"OKULUMDA WEB 2.0 VE YAPAY ZEKA"

Okulumuz Coğrafya öğretmeni Sabriye Hatice Esen'in yürütücülüğünde 11-D ve 10-C sınıfı öğrencilerinden oluşan 6 kişilik bir grup yapay zeka ve web 2.0 araçlarını tanımak ve eğitimde etkin kullanımını sağlamak amacıyla 2 ülkeden 5 okul, 8 öğretmen ve 40 öğrenci; 12 web 2.0 aracı ve 12 yapay zeka aracı ile 30 etkileşimli  etkinlik tamamlayacak.

Projemizin Özeti:

Web 2.0 ve Yapay Zeka  kullanıcılarında içerik geliştirebildiği, birbirleriyle işbirliği yapabildiği, kullanıcılar arasında bilgi ve fikir alışverişini destekleyen ikinci kuşak web platformu olarak tanımlanmaktadır. Öğrencilerimizin yoğun kullandığı teknoloji aletleri ile bu kavram farkında olmadan insanların hayatına girmiştir. Eğitim ve öğretim faaliyetleri de bunun dışında kalamaz. Bizim projemizin ana amacı bu ihtiyaca uygun olarak Web 2.0 ve Yapay Zeka  Araçları ile ders etkinlikleri oluşturmaktır.

Ock

Farklı şehirler ve ülkelerle ilgili farkındalık yaratmayı amaçlayan ve bu sayede İngilizceyi sevdirmeye ve etkili kullanmaya katkı sağlayacak projemizi okulumuz adına İngilizce öğretmenimiz Güneş ÖNAL yürütmektedir. Dilanur A.,Zeynep G.,Fatma .,Nur Y.,Hakime K.,Melahat D.,Serra Begüm Y. ve Fatıma Zehra K. isimli öğrencilerimiz projede görev almışlardır.

Proje dahilinde katılımcı üyeler kendi şehirlerini ve kültürlerini çeşitli WEB2 araçları kullanarak tanıtacaklardır  ve proje sonunda her şehir için bir takvim oluşturulacaktır.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık hizmetlerinin ana hedeflerinden olan "Psikolojik Sağlamlık" ve 21. yüzyıl becerileri bu projede bir araya geliyor.